Neizmerno srce

Neizmerno srce - Matthias Wegner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matthias Wegner
DIMENZIJA
7,79 MB
IME DATOTEKE
Neizmerno srce.pdf
ISBN
5013191254234

OPIS

Mlada kabaretna pevka leta 1938 sprejme katoliško vero, zaradi nasprotovanja režimu jo odvedejo v koncentracijsko taborišče, po koncu vojne vstopi v samostan reda Presvetega Srca, kjer je že več kot 50 let redovnica. Življenje Ise Vermehren je polno osupljivih preobratov. Zgodba, ki jo je rekonstruiral Matthias Wegner, se bere kot napet roman o razgibanem življenju te nenavadne ženske, pa tudi o zablodah in upih preteklega stoletja.

Motivi v pesmi. Če boste uživali veliko zdravih oziroma nenasičenih maščob, ki jih najdemo v ribah, oreščkih, oljčnem olju in avokadu, vam bo srce neizmerno hvaležno. Uživajte veliko vlaknin (sadje in zelenjava in polnovredne žitarice), izogibajte pa se pitju alkoholnih pijač.

»V mislih hodim po vseh sledeh, ki jih je pustila akcija Za srce Afrike. Preprosto ne bi jih mogla našteti … Naj naše srce postane zahvala za vaše srce, dragi dobrotniki, ki nas vsa leta spremljate. Sladkorna bolezen je danes najbolj razširjena kronična nenalezljiva bolezen, njeno breme pa je neizmerno in predvsem - še vedno - v veliki meri neizmerjeno.

POVEZANE KNJIGE