Krajša zgodovina časa

Krajša zgodovina časa - Stephen Hawking, Leonard Mlodinow | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephen Hawking, Leonard Mlodinow
DIMENZIJA
12,10 MB
IME DATOTEKE
Krajša zgodovina časa.pdf
ISBN
5485179222917

OPIS

Leta 1999 je namreč astronom Eric Schulman kot odgovor na Hawkingovo Kratko zgodovina časa objavil svojo Krajšo zgodovina časa. Naslov verjetno opravičuje dejstvo, da je ... V Monitorju se sicer z računalniškimi igrami ne ukvarjamo, a ker so že od vsega začetka tako rekoč neločljiv spremljevalec računalništva, dandanes pa pogosto celo eden izmed poglavitnih razlogov za nakup čedalje zmogljivejše računalniške opreme, se spodobi, da si ogledamo, kako se je vse skupaj začelo. S 3.

Večno mesto, ki ni zaspalo že 1600 let in je danes budno bolj kot kadarkoli poprej. Naše 5-dnevno potovanje vas popelje po glavnih znamenitostih tega mesta, seveda pa vas z veseljem odpeljemo tudi po manj znanih predelih in s tem dodamo piko na i temu potovanju.

POVEZANE KNJIGE