Tesnoba vplivanja

Tesnoba vplivanja - Harold Bloom | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Harold Bloom
DIMENZIJA
10,5 MB
IME DATOTEKE
Tesnoba vplivanja.pdf
ISBN
8091184261224

OPIS

Veliko ljudi je anksioznih, kadar se soočajo s pritiski v službi, ali ko se odločajo o pomembni odločitvi. Ko pa se začne tesnoba pojavljati in ponavljati brez pravega vzroka, ko začne hromiti naše vsakdanje življenje, pomeni, da je prerasla običajno tesnobo in se razvila v anksiozno motnjo. Tesnoba Najpogostejši simptomi so stiskanje v prsih, obdobja hitrega razbijanja srca, kepa v trebuhu, glavoboli in zmedenost.

V času novih trendov je Harold Bloom poudarjal premoč velikanov zahodnega literarnega kanona: Shakespeara, Chaucerja, Kafke ... V starosti 89 let je v ponedeljek umrl avtor in literarni kritik Harold Bloom. Priznani profesor na Yaleu je napisal več kot 20 del, najbolj znano je Tesnoba vplivanja, s katero je sredi sodobnih trendov izkazal spoštovanje do starih literarnih mojstrov.

POVEZANE KNJIGE