Možicelj ali Kaj bi otroci sploh radi

Možicelj ali Kaj bi otroci sploh radi - Iztok Vrhovec | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iztok Vrhovec
DIMENZIJA
11,44 MB
IME DATOTEKE
Možicelj ali Kaj bi otroci sploh radi.pdf
ISBN
2624381152847

OPIS

Avtor opisuje fanta v najbolj občutljivem življenjskem obdobju. Nejc ni ... Domov > Vse knjige > Otroško in mladinsko > Od 9 do 12 let > Romani > Možicelj ali Kaj bi otroci sploh radi Možicelj ali Kaj bi otroci sploh radi Iztok Vrhovec. V letu 2006 je pri bralcih in strokovni javnosti doživela izjemen odziv knjiga Možicelj ali Kaj bi otroci sploh radi, po kateri je avtor napisal tudi dramsko igro.

Kaj bi s svojim zanikanjem sploh radi. Ali vsaj sami veste? O tem, kaj pravzaprav res potrebujejo otroci od svojih staršev, se je na facebooku razpisala slovenska pediatrinja Vlasta Kunaver, ki je znana tudi po svojem blogu pediatrinja.si, na katerem poleg zdravstvenih nasvetov rada deli tudi starševske. Pozdravljeni,ostala sem sama s hčerkama, ki sta stari 13 in 15 let.

POVEZANE KNJIGE