Sestra

Sestra - Rosamund Lupton | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosamund Lupton
DIMENZIJA
9,26 MB
IME DATOTEKE
Sestra.pdf
ISBN
6796763537370

OPIS

Beatrice sredi nedeljskega kosila prejme razburjen klic, da pogrešajo njeno mlajšo sestro Tess, zato se s prvim letalom odpravi domov v London. Toda ko plast za plastjo odkriva, kaj se je zgodilo s sestro, osuplo spoznava, kako slabo je pravzaprav poznala njeno življenje. Policija, Beatricin zaročenec in celo njena mati verjamejo, da so Tess za vedno izgubili, a Beatrice ne obupa in se sama loti nevarnega raziskovanja, ki jo lahko stane življenja.»Zares čudovit roman! Redek dragulj, v katerem se zlijeta dobra kriminalka in izpiljen literarni slog.« Jeffery Deaver

Revni sestri nikoli več ni zmanjkalo moke. Moj blogec on Sestra v petkah… Že dolgo nisem nič napisala, pa naj preverim, če sploh še znam. Saj bi se zahvalila staršem, predvsem mami in očetu, pa smo o tem že. Komentujte, lajkujte a SDÍLEJTE! :) Příjemný poslech :) Booking/IG: M.

Bagárová: [email protected]://www.instagram.com/bagarovamonika/Natalii: mana... srednja medicinska sestra v intenzivni negi (e035012), klinika za infekcijske bolezni in vroČinska stanja, oddelek covid 19 - dts - m/Ž Zvezdnico toži njena starejša sestra, od nje zahteva milijon evrov Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev. Sestra -verzi, misli in citati za vse priložnosti.

POVEZANE KNJIGE