Morje

Morje - Jure Jakob | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jure Jakob
DIMENZIJA
7,47 MB
IME DATOTEKE
Morje.pdf
ISBN
2371567218112

OPIS

Slikanico Morje, družinski slikaniški prvenec dveh uveljavljenih avtorjev, sestavlja enajst pesmi za otroke. Otroški zvedavosti se približuje s preprostimi, vsem poznanimi motivi. Ti motivi se z domišljijsko močjo verzov ter sugestivnostjo barv in oblik razraščajo v skrivnostni svet, v katerem ni nič nemogoče, a je obenem vse tako, kot mora biti. V takem svetu se otroške duše počutijo domače.Jure Jakob (1977) je pesnik in pisatelj, ki je do sedaj pisal le za odrasle. Velja za izstopajoči pesniški glas svoje generacije.Pesmi je upodobila Anja Jerčič Jakob (1975), magistra grafike in slikarstva, ki ustvarja na področju slikarstva, grafike in ilustracije.

Dokumentarni / Reportaža , Hrvaška. Kratke novičke, obisk otokov in obal, zanimivi ljudje, mesta in običaji.

Dokumentarni / Reportaža, Hrvaška Kratke novičke, obisk otokov in obal, zanimivi ljudje, mesta in običaji. Jadransko morje - Koprski zaliv Adriatic Sea - The Bay of Koper. Ljubljana, januar 2021 Izdajatelj / Publisher: Ministrstvo za okolje in prostor / Ministry of the Environment and Spatial Planning Agencija RS za okolje / Slovenian Environment Agency Vojkova 1b, Ljubljana Pulj: Morje Pula: More.

POVEZANE KNJIGE