Tek za začetnike

Tek za začetnike - Ian Macneill | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ian Macneill
DIMENZIJA
4,48 MB
IME DATOTEKE
Tek za začetnike.pdf
ISBN
7594761098781

OPIS

Športni copati, ki bodo primerno blažili pritisk na vaše sklepe in vam omogočili udoben tek, so vsekakor vredni vsakega centa, zato pri tem nakupu nikar ne bodite preveč varčni. Za vse, ki so pretežke in popolni tekaški začetniki pa visok pulz vodi v poškodbe. Se pa strinjam, da je treba tisto minuto teka vztrajati, četudi ti pulz skoči v nebo pod oblake.

Priporočam. LP Tek za začetnike: Tek se nam zdi popolnoma naravna oblika gibanja in v večini primerov ne posvečamo posebne pozornosti sami tehniki ampak je prav, da začnemo! Zagret za tek 42 spoznanj bosonogega viteza Marko Roblek 19,90 € Dodaj v košarico Dušan Mravlje Tek - moja norost Boštjan Fon 24,99 € Dodaj v košarico -10% Artur Pes, ki je prečkal džunglo, da bi našel dom Mikael Lindnord 19,71 € 21,90 € Prihrani 2,19 € Dodaj v košarico Gorski tek za vse.

POVEZANE KNJIGE