Igrajmo se s Kukujem

Igrajmo se s Kukujem - Nataša Bucik, Ana Zavadlav | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Bucik, Ana Zavadlav
DIMENZIJA
8,16 MB
IME DATOTEKE
Igrajmo se s Kukujem.pdf
ISBN
1765866053846

OPIS

Njuno sodelovanje je preraslo v priročnik za otroke IGRAJMO SE S KUKUJEM,v kateremotroci odkrivajo in raziskujejo (s pomočjo treh delovnih zvezkov: Kuku barva, šteje in opazuje) proces opismenjevanja in razvoj besedišča. 2006 priznanje Hinka Smrekarja za poljudnoznanstveno ilustracijo za knjigo Igrajmo se s Kukujem Nataše Bucik na 7. slovenskem bienalu ilustracije; Nominacija za izvirno slovensko slikanico, 2007; Nominacijo za izvirno slovensko slikanico za knjigo Barbare Hanuš Rojstni dan, 2010; Bila je višegodišnja glavna i odgovorna urednica revija Ciciban i Cicido, danas još uvijek surađuje s časopisima, te je autorica Kukujevega slikovnega slovarja (Kukuov slikovni rječnik) i zbirke obrazovnih knjiga za djecu Igrajmo se s Kukujem (Igrajmo se s Kukuom).

Nekdaj dolgoletna glavna in odgovorna urednica revij Ciciban in Cicido še vedno redno sodeluje v obeh revijah. Od leta 2004 v reviji Cicido z Ano Zavadlav ustvarjata uspešno rubriko IGRAJMO SE S KUKUJEM.V izobraževalni zbirki pod istim imenom sta izdali že osem didaktičnih knjižic. Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Ana Zavadlav.

POVEZANE KNJIGE