Fižolček, ogelček in slamica

Fižolček, ogelček in slamica - Marjeta Zorec | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjeta Zorec
DIMENZIJA
12,50 MB
IME DATOTEKE
Fižolček, ogelček in slamica.pdf
ISBN
5865120396857

OPIS

2019, smo otrokom obogatili dan z ljudsko pravljico Fižolček, ogelček in slamica. Zbrali smo se v večnamenskem prostoru, kjer smo strokovne delavke za motivacijski uvod zaigrale omenjeno pravljico.

razred. ljudska besedila: babica pripoveduje (katerakoli pravljica) bedin in bedina; fiŽolČek, ogelČek in slamica Vabljeni na ogled pravljic na daljavo, ki vam jih v času koronavirusa pošiljava šolski knjižničarki. Priprave.net je spletna stran z učnimi pripravami za predšolsko vzgojo, razredni pouk in nadaljnje šolanje, ki jih prispevate študentje, zaposleni učitelji ter vzgojitelji. Pšenica, najlepši cvet; Janček ježek; Volk, pes in mačka; Fižolček, ogelček in slamica Pekarna Mišmaš Čebelica Meli O kralju, ki ni maral pospravljati; O miški, ki je zbirala pogum Gospod in hruška Jaz bom zmagal Ko sva bila sama na svetu Miškin rdeči nosek Juri Muri v Afriki; Juri Muri drugič v Afriki Srečni ježek Fižolček, ogelček in slamica pripoveduje Iza.

POVEZANE KNJIGE