Veslanje brez vesel

Veslanje brez vesel - Ulla-Carin Lindquist | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ulla-Carin Lindquist
DIMENZIJA
4,88 MB
IME DATOTEKE
Veslanje brez vesel.pdf
ISBN
2244338336442

OPIS

Linharta Radovljica - ECPv5.3.2//NONSGML v1.0//EN CALSCALE:GREGORIAN METHOD:PUBLISH X-WR-CALNAME:Knjižnica A ... Veslanje je pojedinačni i grupni sport na vodi, u kojem osoba ili osobe koje se nalaze u čamcu pokreću čamac u kojem sjede snagom svojih mišića preko poluga koja se zovu veslima.Vesla su dugačke poluge koja na jednom kraju imaju rukohvat, dok drugi kraj koji je širi i plosnatiji (lopata) ulazi u vodu. Dvije su vrste vesala, a to su lopate i sjekire, razlikuju se po površini lopate ... Slovenski plavalci bi morali konec tedna nastopiti na mednarodnem plavalnem mitingu na Ravnah na Koroškem, a so prireditelji tekmovanje zaradi stroškov odpovedali.

List je ploščate oblike, da v vodi nudi čim večji upor. Drog je navadno okrogla cev, da je čim lažji in trden; lahko se zaključi z ročajem. Lokalne novice in dogodki občine Radovljica za vse, ki vas zanima, kaj je aktualno in kaj lahko počnete.

POVEZANE KNJIGE