Robovi mreže, robovi jaza

Robovi mreže, robovi jaza - Alojzija Zupan Sosič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alojzija Zupan Sosič
DIMENZIJA
9,18 MB
IME DATOTEKE
Robovi mreže, robovi jaza.pdf
ISBN
8585817214665

OPIS

Diplomirala je 1988 na Filozofski fakulteti iz slovenščine in srbohrvaščine, leta 1998 pa še iz primerjalne književnosti in literarne teorije kot dodatnega predmeta. Že s svojima prvima dvema monografijama, Zavetje zgodbe (2003) in Robovi mreže, robovi jaza (2006), je pokazala, da za poglobljeno raziskovanje sodobne literature in njeno umeščanje v zgodovino ni nujno čakati na t. i.

Alja Adam holds a BA (Hons) in Sociology and Comparative Literature and Literary Theory, University of Ljubljana. In 2007, she earned a PhD in Gender Studies and Feminist Literary Theory from the same University. Ime mi je Damjan je roman pisateljice Suzane Tratnik.Izšel je leta 2001 pri založbi ŠKUC (zbirka Lambda)..

POVEZANE KNJIGE