Gospod

Gospod - E. L. James | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
E. L. James
DIMENZIJA
3,96 MB
IME DATOTEKE
Gospod.pdf
ISBN
2408564894383

OPIS

Gospod je burna nova romanca izpod peresa E L James, avtorice neverjetno uspešne trilogije Petdeset odtenkov. London, 2019. Maxim Trevelyan nima težkega življenja. Ker je čeden in premožen aristokrat, mu nikoli ni bilo treba delati in poredko spi sam. Vse to pa spremeni tragedija, zaradi katere podeduje plemiški naziv, bogastvo, posestva in odgovornost, ki jo to zajema. Vloga mu ni pisana na kožo, povzroča mu hude preglavice.Največji izziv mu prinese nepričakovano poželenje po skrivnostni mladenki, ki je pred kratkim prispela v Anglijo in s seboj prinesla zgolj nevarno in težavno preteklost. Zadržana je, lepa, glasbeno nadarjena in mikavna uganka. Maximovo hrepenenje se prelevi v strast, kakršne še ni izkusil in ki je ne upa imenovati. Kdo sploh je Alessia Demachi? Jo Maxim lahko zaščiti pred zlom, ki ji preti? In kaj bo storila Alessia, ko bo izvedela, da ima tudi on skrivnosti? Odpotujte v središče Londona, na divje cornwalsko podeželje in obiščite pusto, zloveščo lepoto Balkana, kajti Gospod je tako vznemirljiva pripoved o nevarnosti in strasti, da boste do sape prišli šele na zadnji strani.

Vendar pa v njej ne bosta zaigrala slavna ločenca. Po napovedih bosta v seriji glavni vlogi prevzela Phoebe ... Visoški gospod Ivan Sivec Vse ljubezni pisatelja Ivana Tavčarja.

Includes free vocabulary trainer, verb tables and pronunciation function. Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za gospod v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Gospod Bean je najbolj smešen človek na svetu. S svojimi domislicami, vedenjem in gestami nasmeje tudi najbolj resne gledalce.

POVEZANE KNJIGE