Vzpenjanje na Olimp

Vzpenjanje na Olimp - Stephen Bertman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephen Bertman
DIMENZIJA
8,16 MB
IME DATOTEKE
Vzpenjanje na Olimp.pdf
ISBN
7867375246539

OPIS

Zgodovina, kultura in ustvarjalnost starih Grkov, izražene v njihovih mitih, filozofiji, književnosti in umetnosti so vgrajene v temelje sodobne civilizacije A za Kennedyjeve v njihovi bogati zgodovini ni značilno zgolj nenehno vzpenjanje na družbenih lestvicah, zaznamovani so tudi s tragedijami in škandali. Od atentatov in nesreč do mamil in duševnih težav - vse to je prizadelo člane Kennedyjevega klana.

Druga pot ostaja na vrh, ki se dviga tik nad morjem. Odločiva se, da raje na vrh kot pa v dolino in potem vso vzpenjanje še enkrat. »Vzpenjanje na Olimp: Miti in modrost starih Grkov« UVODNIK OB IZDAJI GLASILA Moja odločitev nastopiti funkcijo direktorice v DSO Ljubljana Vič-Rudnik je bila trdno povezana s poznavanjem Alenke Kodrun, zato sem se odločila, da bo zaradi njenega nenadnega odhoda moj prvi uvodnik v domsko glasilo v enoti Bokalce prepleten s spomini nanjo. Pred tedni sem po nakljuëju, med listanjem knjižnih novosti, na- letel na knjigo z naslovom Vzpenjanje na Olimp: miti in modrosti starih Grkov (Bertman, 2006).

POVEZANE KNJIGE