Uvod v analizo svetovnih-sistemov

Uvod v analizo svetovnih-sistemov - Immanuel Wallerstein | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Immanuel Wallerstein
DIMENZIJA
11,7 MB
IME DATOTEKE
Uvod v analizo svetovnih-sistemov.pdf
ISBN
4820532567361

OPIS

Zanimalo nas bo ali vzpon polperifernih držav BRIC (Kitajske, Indije, Brazilije in Rusije), vodi v posledičen zaton držav centra z ZDA na čelu, in če, kakšne posledice bo to imelo za obstoječi kapitalistični svetovni-sistem. The author argues that in relation to the mass protests or uprisings in Slovenia in 2012 and 2013 one cannot speak of a unified and homogenous civil society or a social movement. The qualitative methodology of in-depth interviews and focus groups Uvod v analizo svetovnih-sistemov.

Očitno je, da ves čas prihaja do različnih oblik sodelovanja med kapitalom in državo, pri katerem slednja igra ključno vlogo regeneriranja kapitalistične plenilske narave. V naravi kapitalizma je neskončna akumulacija kapitala, ki se nam prikazuje kot nenehen lov… Uvod v analizo svetovnih-sistemov (2004) .....

POVEZANE KNJIGE