Dvorjenje po poroki

Dvorjenje po poroki - Zig Ziglar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zig Ziglar
DIMENZIJA
5,55 MB
IME DATOTEKE
Dvorjenje po poroki.pdf
ISBN
4222794959502

OPIS

če jih samo nekaj navedem: Bog je ustvaril žensko iz moškega telesa s točno določenim namenom. Dvorjenje po poroki : Romanca naj traja vse življenjeAvtor: Zig ZiglarPrevod: Maja SavelliTisk: enobarvniDimenzije: 21 x 14,5 cmObseg: 231 straniMehka vezavaIzid: 2006Dvorjenje po poroki prinaša obilico nasvetov, kako v zvezi ohranjati romantično vzdušje ne glede na to, ali ste poročeni dve leti, petdeset let ali nekje vmes. Čisto slučajno mi je prišla pod roke pred kratkim knjiga avtorja Ziga Ziglarja z naslovom DVORJENJE PO POROKI. Đžizus, sem si rekla, ko sem knjigo brala - pa imam za sabo že dvajset let zakonskega življenja - kaj vse bi se dalo pravočasno izboljšati, ko bi nama to z možem kdo pravočasno povedal, predložil, razložil... V Dvorjenju po poroki nam razkriva svoje izkušnje.

Naša resničnost je sedaj tako sestavljena iz rešitev, o katerih smo nekoč lahko le sanjali. Njihovi ponudniki pravijo, da nam poenostavljajo življenje.

POVEZANE KNJIGE