Uročena

Uročena - Elizabeth Lowell | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elizabeth Lowell
DIMENZIJA
11,35 MB
IME DATOTEKE
Uročena.pdf
ISBN
5182348779972

OPIS

Simon Zvesti si je prisegel, da se ne bo nikoli zaljubil, kajti ljubezen bojevnika oslabi. S prelepo Ariane se bo tako poročil iz dolžnosti, to pa je tudi vse. A ko jo prvič zagleda, se v njem zdrami vse prej kot zgolj občutek dolžnosti. Ariane se v Anglijo podaja po izdaji, ki jo je skoraj pokončala. Mladenka si ne želi nobenega moškega in nikomur ne zaupa, o njenem gorju pa govorijo le žalobne melodije, ki jih izvablja iz svoje lire. S Simonom se poroči brez želje po zakonskih dolžnostih. Njun zakon naj bi Spornim deželam zagotovil mir, toda zgolj poroka ne bo dovolj. Simon mora Ariane poučiti o strasti, ona mora njega poučiti o zaupanju. In oba se morata prepustiti opojnemu uroku ljubezni … sicer jima grozi smrt. »Čisti užitek ... prečudovito, čarobno, čustveno in čutno.« - Romantic Times »Prevzemajoče ... čutni prizori so vroči.« - Publishers Weekly

Leta 1969 živijo na ameriškem podeželju Jack (20), brata Billy (18) in Sam (5) ter njegova sestra Jane (19) v stari osamljeni hiši na ruševinah zapuščene kmetije. Uročena roman za mladino (nad 14 let) Dob pri Domžalah : Miš, 2006 115 strani. Objavljen: 15.02.2021 dne 11:04; Do poteka še: Število prikazov oglasa:-krat; Zemljevid ; Podatki o uporabniku ... Ella je zaradi uroka nenehno ubogljiva, kar mora skrivati pred svojo novo družino, da bi zaščitila princa, prijatelja, v katerega se zaljublja. Elizabeth Lowell: Uročena .

Zaključek Srednjeveške trilogije priljubljene ameriške avtorice, ki napete zgodbe piše že vse od leta 1975. V tem času je večkrat zamenjala žanr; več kot 50 izdanih romanov prehaja od kriminalnih detektivk in znanstvene fantastike do pisanega nabora romanc, tudi zgodovinskih, kamor spada predstavljena trilogija, ki sicer zajema prve v slovenščino prevedene naslove ... Uročena Ella je moderna pravljica o tem, kako se lahko podarjeni urok spremeni v prekletstvo in o iskanju moči za izbiro pravih odločitev, ki lahko premagajo usodo.

POVEZANE KNJIGE