Odeje

Odeje - Craig Thompson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Craig Thompson
DIMENZIJA
8,18 MB
IME DATOTEKE
Odeje.pdf
ISBN
6556153567176

OPIS

Stripi imajo po navadi vsaj enega superjunaka, ki s svojimi nadnaravnimi močmi rešuje svet, a Craig Thompson ni pristaš takih stripov. Morda je prav zato glavni junak v Odejah avtor sam. Mladi Craig odlično riše, starši pa bi raje videli, da bi ostal na domačiji v zaostalem Wisconsinu. Z mlajšim bratom si morata deliti posteljo, Craig pa bi si veliko raje posteljo delil z Raino iz oddaljenega kraja, ki jo je spoznal med zimskimi počitnicami. Vse, kar mu preostane, so pisma in sanjarjenje v strogem krščanskem okolju, v katerem ni prostora za užitek. Avtobiografičnost daje temu stripovskem romanu iskreno in osebno noto, ki bralca potegne v spomine svoje mladosti. Kot nekakšno sodobno Proustovo Iskanje izgubljenega časa v slikah.

Odeje. Primerjaj izdelek (0) Razvrsti po: Prikaži: Flis odeja in vzglavnik iz flisa v enem 2in1 Radcliff, oranžna 277510.

Poleg običajnih pravokotnih odej najrazličnejših dimenzij, so vedno bolj popularne odeje z rokavi, ki si jih oblečeš kot nekakšno obrnjeno jopo. Odeje . Shrani iskanje .

POVEZANE KNJIGE