Babje boginje

Babje boginje - Jean Shinoda Bolen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jean Shinoda Bolen
DIMENZIJA
8,46 MB
IME DATOTEKE
Babje boginje.pdf
ISBN
2670388287511

OPIS

Tak je stereotip. Jean Shinoda Balen pa se je odločila, da ženskam po petdesetem dodeli novo vlogo, tako, ki jim pripada že od prazgodovine - to, da postanejo babe.

Ženske na pragu petdesetih let? Babje boginje Priročniki Jean Shinoda Bolen Babje boginje Vsaka ženska po petdesetem prestopi prag v tretje življenjsko obdobje, ko lahko žaluje za vsem, kar je bilo, ali pa z veseljem sprejme sočna babja leta. VEČ O KNJIGI 280 strani | 14,6 x 23,6 cm | Trda platnica "Babje boginje vsebujejo sijajen in poživljajoč pogled, ki bo temeljito spremenil mišljenje žensk o staranju in jih osvobodil, da bodo povsem drugače videle svoj obraz v ogledalu." - Rachel Naomi Remen Babje boginje.

POVEZANE KNJIGE