Lucijina skrivnost

Lucijina skrivnost - Holly Black, Tony DiTerlizzi | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Holly Black, Tony DiTerlizzi
DIMENZIJA
9,98 MB
IME DATOTEKE
Lucijina skrivnost.pdf
ISBN
3132347590649

OPIS

Ker gre za informacije, za katere ne želimo, da so razkrite konkurenčnim podjetjem, jih označimo kot poslovne skrivnosti in zaposlenim ne dovolimo, da jih širijo naokoli.Kadar družba vlaga v inovacije in razvoj, s tem ohranja konkurenčno prednost pred drugimi podjetji. Da boš osvojil(a) bralno značko za šolsko leto 2016/2017, moraš prebrati štiri leposlovne in eno poučno knjigo, za katere se odločiš sam(a) s pomočjo priporočilnega seznama, lahko pa tudi predstaviš knjigo po lastnem izboru. xiv Zahvale. Prav tako Drew Heriot, Danielu Kerru, Damianu Corboyu in vsem, ki so potovali z nami, ko smo pripravljali film Skrivnost.

Po dolgotrajnem zdravljenju zaradi težke bolezni sem se vrnila na svoje staro delovno mesto. Začela sem delati z novo kolegico.

POVEZANE KNJIGE