Južni veter

Južni veter - Marjan Tomšič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjan Tomšič
DIMENZIJA
10,63 MB
IME DATOTEKE
Južni veter.pdf
ISBN
8838844044223

OPIS

A young member of an underground gang in Belgrade puts himself and his family in danger when he crosses a mafia leader who works for the chief of police. Južni veter je, kot je pojasnil, demonska sila, ki človeka obsede, da ji začne slediti, čeprav je to v nasprotju z etiko in moralo časa, a se ji ne more upreti, pa čeprav so posledice hude. Slovenke spet v Aleksandriji Močan južni veter, povišano plimovanje morja, v zatišnih legah nevarnost poledice.

With Milos Bikovic, Miodrag Radonjic, Dragan Bjelogrlic, Nebojsa Glogovac. A young member of an underground gang in Belgrade puts himself and his family in danger when he crosses a mafia leader who works for the chief of police. Južni veter je, kot je pojasnil, demonska sila, ki človeka obsede, da ji začne slediti, čeprav je to v nasprotju z etiko in moralo časa, a se ji ne more upreti, pa čeprav so posledice hude.

POVEZANE KNJIGE