Palača poželenja

Palača poželenja - Naguib Mahfouz | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Naguib Mahfouz
DIMENZIJA
3,97 MB
IME DATOTEKE
Palača poželenja.pdf
ISBN
9565281539285

OPIS

Skozi berljivo družinsko sago bralec sledi tudi egiptovski zgodovini, je na predstavitvi pojasnil Nik Jeffs. Bolšja palača "Mesto, ki se nastavlja vsaki sapici, mesto, ki je krmilo prepustilo množici usedlin uradne zgodovine - Istanbul,sprva pristanišče bega, ki je ljudem omogočilo, da so zbežali od vsega, Istanbul, ki je naposled sam postal razlog za beg. Vse polno Fortuninih ukan - v zavetju nekoč veličastnega poslopja, vsajenega v dodobra uhojeno ulico, poslopja z rožnato akacijo na ... Sanje zaupamo v moč navdiha ustvarjalnosti, lepote in domišljije: knjige povezujejo 7500 jezikov in najmanj toliko kultur človeštva, in so upanje in obet za prihodnost človeštva in življenja na Zemlji.

V izdajah Založbe /*cf. govorica živi v vsem svojem obsegu: v natančnosti učenega govora in bohotnosti leposlovja, v rezkosti polemike in milini eseja,... Najbolj sveže in aktualne novice iz Slovenije in sveta, intervjuji, kolumne, odlične zgodbe iz sveta športa, avtomobilov in trendov Pot med palačama, Palača poželenja, Cukrarska ulica Nobelov nagrajenec je knjige iz trilogije poimenoval po treh kairskih ulicah.

POVEZANE KNJIGE