Električno vesolje

Električno vesolje - David Bodanis | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Bodanis
DIMENZIJA
6,84 MB
IME DATOTEKE
Električno vesolje.pdf
ISBN
5601096359912

OPIS

5000 let stare slikarije na skalah, izvor svetovne mitologije, planetarna zgodovina, spektakularne oblike meglic in visoko energijske električne razelektritve v laboratoriju - so v v Električnem modelu neločljivo povezane. Vesolje je velikokrat definirano kot »celotnost obstoja« ali vse kar obstaja, vse kar je obstajalo in vse kar bo obstajalo. Dejansko nekateri filozofi in znanstveniki pri definiciji Vesolja podpirajo vključitev zamisli in abstraktnih konceptov - kot sta na primer matematika in logika. elektriČno gorsko kolo scott contessa genius eride 910 2021.

Cena z DDV: 29,17 ... Električno veselje na štirih kolesih. Potrošniki se danes navdušujemo nad svojimi digitalnimi in električno gnanimi pomočniki in igračkami - pametnimi telefoni, tablicami, ultraprenosniki, nekateri celo nad avtomobili.

POVEZANE KNJIGE