Poročena pod prisilo

Poročena pod prisilo - Marie-Thérese Cuny, Leila | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marie-Thérese Cuny, Leila
DIMENZIJA
5,68 MB
IME DATOTEKE
Poročena pod prisilo.pdf
ISBN
2286808874351

OPIS

Besedilo se sme prosto uporabljati v skladu z dovoljenjem Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0; uveljavljajo se lahko dodatni pogoji.Za podrobnosti glej Pogoje uporabe. Wikipedia® je tržna znamka neprofitne organizacije Wikimedia Foundation Inc.; Pravilnik o zasebnosti Zdaj naj bi se končno razšla, to pa je Dujmića, ki je vmes nekaj časa preživel v Remetincu, kjer se je pod prisilo odvajal odvisnosti od alkohola, samo še bolj razrvalo.

Wikipedia® je tržna znamka neprofitne organizacije Wikimedia Foundation Inc.; Pravilnik o zasebnosti Zdaj naj bi se končno razšla, to pa je Dujmića, ki je vmes nekaj časa preživel v Remetincu, kjer se je pod prisilo odvajal odvisnosti od alkohola, samo še bolj razrvalo. Pozneje je sodniku zaradi še enega incidenta z ženo povedal, da se ne počuti krivega, ker se je fizično znesel nad njo, potem ko sta se sprla. Ni sicer popolnoma jasno, ali je bila ločitev preklicana, a nobena izmed vpletenih strani ni resno nadaljevala postopkov in Larry in Shawn sta bila ob njegovi smrti še vedno uradno poročena, po njenih navedbah pa naj bi se skoraj dnevno pogovarjala in ob vsaki priložnosti družila.

POVEZANE KNJIGE