Kulturne poti

Kulturne poti - Marjan Raztresen | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjan Raztresen
DIMENZIJA
3,72 MB
IME DATOTEKE
Kulturne poti.pdf
ISBN
3660469680311

OPIS

Raziščite kulturne znamenitosti na kulturni, sakralni ali zgodovinski poti, spoznajte blagodejne učinke naravnega bogastva na solni poti ali se odpeljite po stopinjah legendarnega boškarina po zalednih vaseh. Tradicionalni pohod po Poti kulturne dediščine Žirovnica, ki ga ob slovenskem kulturnem prazniku organiziramo v rojstnih krajih pesnika Prešerna, se bo letos odvijal virtualno. Po eni najstarejših slovenskih tematskih poti vas bo spremljal sam dr.

Znotraj projekta Routes4U Sveta Evrope so pripravili kratek promocijski video o osmih izbranih kulturnih poteh. Kar šest teh poti teče skozi Slovenijo. Bogata kulturna zapuščina Pirana in okolice je povezana v šest pohodniških poti.

POVEZANE KNJIGE