Zemlja

Zemlja - Emmanuelle Kecir-Lepetit | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emmanuelle Kecir-Lepetit
DIMENZIJA
3,92 MB
IME DATOTEKE
Zemlja.pdf
ISBN
6673874094254

OPIS

Zbirka priročnikov, v kateri bodo zvedavi otroci našli odgovore na številna vprašanja. Jedrnato besedilo spremljajo ilustracije in fotografije. V knjigi so predstavljene naslednje teme: naš planet, oceani in celine, mogočna gorstva, naravna čudesa, ognjeniki, ko se zatresejo tla, vode na kopnem, modri planet, otoki, muhasto vreme, zeleni planet, življenjska okolja, naravna bogastva in prebivalci sveta.

Primerna tudi za dosejevanje trave. Zemlja za vrt: zemlja za vrt se uporablja za izgradnjo zelenjavnega vrta, izgradnjo gred, zasaditev okrasnih rastlin, žive meje, balkonskega cvetja… Zemlja je eden izmed planetov Osončja ter planet, na katerem se nahajata življenje, tekoča voda in človeštvo.Po oddaljenosti od Sonca je tretji, po velikosti pa peti planet Sončevega sistema.Predstavlja največji trdni planet in edini prostor v Vesolju, za katerega je znan obstoj življenja.Zemlja se je oblikovala pred približno 4,57 milijarde let, njen edini naravni satelit Luna pa ... zemlja za vrt vrtna zemlja prodaja zemlje za vrt presejana zemlja cena zemlje zelenjavni vrt urejanje okolice.

uri na prvem programu TV Slovenija ter v torek ob 20. uri in v sredo ob 13.

POVEZANE KNJIGE