Stvari, kot so

Stvari, kot so - Ole Nydahl | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ole Nydahl
DIMENZIJA
6,62 MB
IME DATOTEKE
Stvari, kot so.pdf
ISBN
8604113112764

OPIS

Na vprašanje o tem, kaj smo se naučili iz spomladanske krize tudi v smislu delovanja gospodarstva, je predsednik vlade dejal, da je bilo že na začetku epidemije jasno, da tudi po tem, ko bo virus obvladan, ... *Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Saj ne, da zabave povsem izginejo s seznama priljubljenih, a te še zdaleč niso več tako divje in ne pogoste, kot so bile nekoč. Maček je takooo trdovraten.

To pa veliko pove o samozavesti, saj samozavestne osebe tega nikdar ne počnejo. Kultura predstavlja vrednoto samo po sebi, zato si predsednica Asociacije želi, da bi pri tem tudi ostalo, čeprav stvari, ki so se zgodile v zadnjem letu, po njeni oceni kažejo v drugo smer. Pri tem je opozorila na razpise, ki lani niso bili objavljeni - kot so denimo razpisi za mednarodne rezidence in mednarodna gostovanja. Ne pozabite na stvari, ki jih boste morali zagotoviti še pred prihodom živali, kot so prostor za bivanje, higienski pripomočki, igrače, zaboj za prevoz živali, ovratnice, povodci ipd.

POVEZANE KNJIGE