Etzikoak

Etzikoak Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,99 MB
IME DATOTEKE
Etzikoak.pdf
ISBN
6396804365083

OPIS

Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Olaziregi, Mari Jose (avtor dodatnega besedila) Drobnič, Marjeta (urednik, prevajalec) Prelesnik Drozg, Marjeta (urednik, prevajalec) Vir. knjige.

Vilenice je izšla prva knjiga zbirke Društva slovenskih pisateljev, Antologije Vilenice, ki je namenjena predstavljanju manj poznanih književnosti tako srednjeevropskega kot tudi širšega evropskega prostora, ki so bile doslej v slovenskem prevodnem korpusu manj prisotne ali ... Etzikoak: antologija sodobne baskovske književnosti V okviru 21. Vilenice je izšla prva knjiga zbirke Društva slovenskih pisateljev, Antologije Vilenice, ki je namenjena predstavljanju manj poznanih književnosti tako srednjeevropskega kot tudi širšega evropskega prostora, ki so bile doslej v slovenskem prevodnem korpusu manj prisotne ali ... Ibon Egaña Etxeberria .

POVEZANE KNJIGE