Evangelij po Mariji Magdaleni

Evangelij po Mariji Magdaleni - Marianne Fredriksson | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marianne Fredriksson
DIMENZIJA
12,63 MB
IME DATOTEKE
Evangelij po Mariji Magdaleni.pdf
ISBN
9468765183972

OPIS

272 strani | 14.6 x 23,6 cm | Trda platnica V knjigi Evangelij po Mariji Magdaleni Marianne Fredriksson mojstrsko vdahne novo življenje v grenki lik Marije Magdalene, ko pripoveduje o Jezusovem življenju, smrti in vstajenju, kot jih je videla ženska, ki ga je ljubila najbolj od vseh. Celoten opis.

Ko je jokala, se je sklonila v grob 12 in je videla dva angela v belih oblačilih, ki sta sedela eden pri vzglavju in eden pri vznožju, kjer je bilo položeno Jezusovo telo. Marianne Fredriksson: EVANGELIJ PO MARIJI MAGDALENI Avtorica je spletla izredno lepo pripoved o človeških stiskah, hkrati pa odprla feministično vprašanje glede tega, kaj vse se je spremenilo v svetem pismu in evangelijih po potrebi cerkve. Knjiga sicer ostaja v okviru literaren fikciji, a kljub vsemu nam da misliti.

POVEZANE KNJIGE