Bojevnik upanja

Bojevnik upanja - Pedro Opeka | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pedro Opeka
DIMENZIJA
7,95 MB
IME DATOTEKE
Bojevnik upanja.pdf
ISBN
6065835607700

OPIS

Misijonar na Madagaskarju, graditelj domov, bolnišnic, šol, povezovalec ljudi dobre volje, že večkrat predlagan za Nobelovo nagrado za mir. DUHOVNIK-LAZARIST IN MISIJONAR, BOJEVNIK UPANJA. Slovenski misijonar Pedro Opeka, ki je zaslovel po vsem svetu s svojim "malgaškim čudežem" - z vzornimi naselji, katera je gradil skupaj z najrevnejšimi domačini, v svoji avtobiografiji Bojevnik upanja, pripoveduje tudi o svojih starših. Ta bojevnik upanja, kar je tudi naslov ene od njegovih knjig, bi raje kot čast in slavo zase dobil denar za ohranjanje in širjenje svojega projekta.

Če se sprašujete ali se sploh kaj da spremeniti v družbi, imate v videu svetel zgled. Prispevek RTV SLO 16.12.2009. Da je vredno biti bojevnik upanja.

POVEZANE KNJIGE