Prestol morske deklice

Prestol morske deklice - Sue Monk Kidd | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sue Monk Kidd
DIMENZIJA
8,56 MB
IME DATOTEKE
Prestol morske deklice.pdf
ISBN
1289600487053

OPIS

Zaenkrat še ni nobenih ocen. Be the first to review "PRESTOL MORSKE DEKLICE - Sue Monk Kidd" Prekliči odgovor Morate biti prijavljeni kako bi objavili prispevek. Sue Monk Kidd: PRESTOL MORSKE DEKLICE »Nekje sredi mojega zakona, ko sem bila predvsem Hughova žena in Deeji-na mati, ena tistih neambicioznih žensk, ki nimajo niti najmanjše želje, da bi premikale meje vesolja, sem se zaljubila v benediktinskega meniha.« S temi besedami skočimo skupaj z junakinjo Jessie v navdihujočo ljubezen- Klasična mitologija v različnih pripovedkah pojasnjuje rojstvo siren.

Nekatere so zlobne, druge prijazne. Po zgodovinskih virih je najstarejša zgodba o tem liku stara približno tri tisoč let in izvira iz Asirije.

POVEZANE KNJIGE