Pokrajine proze

Pokrajine proze - Mitja Čander | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mitja Čander
DIMENZIJA
4,79 MB
IME DATOTEKE
Pokrajine proze.pdf
ISBN
3910580797361

OPIS

Mitja Čander. 10,50 ... Z namenom doseganja čim širšega družbenega konsenza pri oblikovanju pokrajin kot razvojnih entitet Vas vabimo, da s svojimi mnenji, predlogi, pripombami in pobudami sodelujete pri pripravi predloga Zakona o ustanovitvi pokrajin /ZUPok/, Zakona o pokrajinah /ZPok/ s katalogom 'Pristojnosti in nalog pokrajin' in Zakona o financiranju pokrajin /ZFPok/ ([email protected]), ki jih bo po ... Pokrájina je v geografskem smislu del Zemljinega površja, ki ima glede na prepletanje geografskih pojavov, prvin in součinkovanje geografskih dejavnikov svojski značaj, videz, po katerem se razlikuje od okolice.

beremo knjige! Zgodovinski modeli. Zaradi večstoletne razdelitve v času Habsburžanov in Avstro-Ogrske se še danes uporablja delitev po takratnih kronskih deželah: Štajerska (4), Kranjska (2), Koroška (3), Goriška (1) in Istra (1 spodaj); deli teh ozemelj so danes izven slovenskih meja.

POVEZANE KNJIGE