O gojenju svobode

O gojenju svobode - Michael Novak | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Novak
DIMENZIJA
7,11 MB
IME DATOTEKE
O gojenju svobode.pdf
ISBN
5112544497231

OPIS

Vsebina. V delu nastopajo bogovi (Kronos in Gea, odrešenik Max), predstavniki oblasti (predsednika ZDA in SSSR, Kulikov, Hoffman ...) in umetniki (Fellini).Vsi nastopajoči nosijo štartne številke kot na krosu, napravljeni pa so v rimske toge.

Etika - splošno Opredelitev, namen in cilji etike, etika in druge panoge Človek, človekovo dostojanstvo in osnovno etično izkustvo Etična izročila, dimenzije etičnih teorij in poglavitna moralna stališča Človek kot simbolno bitje, kot odgovorno bitje in kot skupnostno bitje […] O gojenju svobode : razmišljanja o moralni ekologiji / Michael Novak ; [prevod Slavica Jesenovec Petrović in Borut Petrović Jesenovec ; spremna beseda Bojan Žalec]. - Ljubljana : Študentska založba, 2006 (Ljubljana : Tiskarna Cicero).

POVEZANE KNJIGE