Misli o življenju in zavedanju

Misli o življenju in zavedanju - Janez Drnovšek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janez Drnovšek
DIMENZIJA
3,10 MB
IME DATOTEKE
Misli o življenju in zavedanju.pdf
ISBN
4927537579589

OPIS

Tudi drugi so zato bolj pozitivni in nam bodo verjetno pozitivne misli in energijo vračali. Pozitivne m isli o življenju - nekaj najlepših misli o življenju, uspehu, motivaciji, odnosih. Pozitivne Misli o življenju - te zbrane misli vam bodo spremenile življenje in pogled nanj.

knjiga je v zaboju pod zaporedno številko 26 A. ii misli o Življenju in zavedanju 368.) misli o Življenju in zavedanju - janez drnovŠek, V ljubljanski Čolnarni je predsednik Janez Drnovšek predstavil svojo novo knjigo z naslovom Misli o življenju in zavedanju. Na predstavitvi knjige je Drnovšek med drugim povedal tudi: "Knjiga je v prvi vrsti usmerjena k človeku, posamezniku.

POVEZANE KNJIGE