Slovenski literarni prevod

Slovenski literarni prevod - Majda Stanovnik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Majda Stanovnik
DIMENZIJA
4,68 MB
IME DATOTEKE
Slovenski literarni prevod.pdf
ISBN
3226654703456

OPIS

Ta knjiga pri nas ni v prodaji! Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi). V slovenski literarni zgodovini se je za velik del te literature uveljavilo ime krištofšmidovska povest, ker se je zgledovala pri pisanju švabskega kanonika Christopha Schmida (1768-1854), čigar delo je bilo v celoti nemudoma in večkrat zapored prevedeno v slovenščino: Roža Jelodvorska (1820), Nedolžnost preganjana in poveličana ... Slovenačko - Srpski prevodilac .

2013. Vsebina. Slovenski literarni prevod je močno razvit in v stalni interakciji s slovensko izvirno literarno produkcijo.

POVEZANE KNJIGE