Nogomet od Arkana do Berlusconija

Nogomet od Arkana do Berlusconija - Franklin Foer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Franklin Foer
DIMENZIJA
3,7 MB
IME DATOTEKE
Nogomet od Arkana do Berlusconija.pdf
ISBN
5848778806051

OPIS

Na Novi Zelandiji pa je covid-19 terjal prvo smrtno žrtev po več kot treh mesecih. Umrl je moški v petdesetih letih, ki je spadal v skupek ... Silva in Seedorf sta skupaj obiskala Berlusconija.

Prvi del razlaga, zakaj globalizaciji ni uspelo izkoreniniti sovraštva med največjimi nogometnimi tekmeci, drugi del s pomočjo nogometa razpravlja o gospodarskih temah, zadnji del pa ... Nogomet od Arkana do Berlusconija : nacionalizem, politika in denar na nogometnih igriščih; How soccer explains the world Ta stran uporablja JavaScript. Vaš brskalnik ne podpira JavaScripta ali pa je ta izklopljen. II FOER NOGOMET OD ARKANA DO BERLUSCONIJA Možen prevzem v Mariboru ali po pošti, ptt se zaračuna ii nogomet od arkana do berlusconija f.

POVEZANE KNJIGE