Evropska pešpot E7

Evropska pešpot E7 - Dario Cortese | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dario Cortese
DIMENZIJA
7,2 MB
IME DATOTEKE
Evropska pešpot E7.pdf
ISBN
5564879218417

OPIS

Slovenski del poti je dolg malce več kot 600 kilometrov in ima 42 kontrolnih točk z žigi. Prehodimo jo v dobrih 30 dneh. Evropska pešpot E7.

V trinajstih dneh - štirih etapah - smo premagali razdaljo 360 km in napravili 13700 m vzponov. Evropska pešpot E12 prihaja iz Španije, Francije in Italije na slovensko in hrvaško jadransko obalo, v Črno goro, Grčijo in naprej v vzhodno Sredozemlje. Oznake evropskih pešpoti E6 in E7 se pri nas srečata nedaleč od medvedjih stopinj v Predgozdu, blizu Mačkovca in Sela pri Robu sredi prekrasnih gozdov. Evropska pešpot: Slovenski del evropske pešpoti številka 7 ATLANTIK-ČRNO MORJE je bil kot E7 SLO Od Soče do Sotle odprt 12.septembra.1986 na Mačkovcu, kjer se križata evropska pešpot E6 BALTIK-EGEJSKO MORJE in E7 ATLANTIK-ČRNO MORJE. Evropska pešpot E7 poteka čez Slovenijo v smeri zahod - vzhod in traja okoli 30 dni.

POVEZANE KNJIGE