Ime tvoje zvezde je Bilhadi

Ime tvoje zvezde je Bilhadi - Magda Reja | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Magda Reja
DIMENZIJA
7,24 MB
IME DATOTEKE
Ime tvoje zvezde je Bilhadi.pdf
ISBN
4303977915758

OPIS

Sledi v pesku je njena druga knjiga, ki bo v bližnji prihodnosti izšla pri Mladinski knjigi. Sledi v pesku, afriškem, ki ga tako dobro pozna ... V prvencu Ime tvoje zvezde je Bilhadi je popisala potovanje na kamelah (pettedenska in 1800 km dolga pot v osrčje Sahare in nazaj), v knjigi Sledi v pesku pa je pripovedovala o potovanju s kamioni.

Gre za imeniten potopis, ki opisuje potovanje s karavano preko Sahare. Preprosto, skoraj asketsko pisanje Magde Reje deluje izjemno subtilno in sugestivno - bralec doživlja kompleksno, presenetljivo živo izkušnjo potovanja po enem najbolj skrivnostnih predelov afriškega kontinenta. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Potopisi > Ime tvoje zvezde je Bilhadi Ime tvoje zvezde je Bilhadi Magda Reja.

POVEZANE KNJIGE