Najboljše moštvo

Najboljše moštvo - Aleš Čerin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Čerin
DIMENZIJA
7,87 MB
IME DATOTEKE
Najboljše moštvo.pdf
ISBN
4918363663277

OPIS

Na drugem turnirju skupine C v Kazanu jih je še drugič v sezoni premagalo najboljše evropsko moštvo zadnjih let, Zenit Kazan, znova s 3:1 v nizih. Tekma ni imela večjega tekmovalnega pomena.

Blestel je tudi slovenski zvezdnik Goran Dragić, ki je prispeval 26 točk. Kolesarski klub Tuš TEAM je trenutno najboljše amatersko kolesarsko moštvo, ki osvaja lovorike kot po tekočem traku. Že lani so nase opozorili z uspehi na Danskem, kjer so v svetovnem amaterskem kolesarskem prvenstvu v konkurenci rekordnih več kot dva tisoč kolesarjev iz kar 47 držav osvojili zavidljive lovorike in tako postali ... Napisal je knjigi: Vsi moji predsedniki (1999) in Najboljše moštvo (2006).

POVEZANE KNJIGE