Filozofija denarja

Filozofija denarja - Georg Simmel | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Georg Simmel
DIMENZIJA
11,56 MB
IME DATOTEKE
Filozofija denarja.pdf
ISBN
9523674367079

OPIS

Če bojo filozofi še naprej predstavljali filozofijo kot nekaj, kar ni predmet filozofije, ampak abstraktna filozofija, bo filozofija še naprej nerazumljena po svojem bistvu. Se pravi, filozofija ne bo dojeta kot predmetna substanca in njen razviti pojem, ampak kot nekaj, kar ni vezano na nobeno osnovo. denarna filozofija je napisal/a: ...

Polja REDNI in IZREDNI označujeta ali se študijski program izvaja redno oziroma izredno.; Stopnja B1-VSŠ označuje visokošolski študijski program; Stopnja B1-UNI označuje univerzitetni študijski program; Stopnja B1-MAG označuje enoviti magistrski študijski program Njihova filozofija sega v brezskrbno življenje v užitek. Zato si prizadevajo delati na delovnih mestih, ki jih ima Sabai.

POVEZANE KNJIGE