Skoraj pozabljene zgodbe

Skoraj pozabljene zgodbe - Štefan Kališnik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Štefan Kališnik
DIMENZIJA
5,93 MB
IME DATOTEKE
Skoraj pozabljene zgodbe.pdf
ISBN
4469280354032

OPIS

V prvem delu se zgodbe nanašajo na otroštvo, še posebej na mater in očeta, v drugem humorno problematizirajo človeške odzive na različne okoliščine, tretji del se dotika moralnih preizkušenj, v ... This is "Skoraj pozabljene zgodbe postale večne (392)" by TV Kocevje on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Še bliže izvoru priimka je kraj Kališe, ki leži malo nad prelazom Črnivec. To povezavo namreč navaja kot možno France Pibernik, ki je izbral, uredil in napisal spremno besedo za Štefanovo knjigo kratke proze Skoraj pozabljene zgodbe, ki je izšla pred tedni pri Mohorjevi družbi v Celju. Skoraj pozabljene, bo na poseben način predstavljena dediščina aleksandrink: izbrane zgodbe, fotografije, prehranska dediščina, vino Kapljice spomina in mnogo več.

Sam jim z veseljem odgovarja in svetuje, kako z rastlinami še bolj obogatiti svoj dom, pri čemer opaža, da so trenutno spet zelo priljubljene že skoraj pozabljene sorte. Brexit lahko vnese nove delitve, nove meje, ki so bile že skoraj pozabljene. " Gre za zelo težko in bolečo zgodovino, ki ima še vedno posledice na vsakodnevno življenje tudi tukaj na Irskem.

POVEZANE KNJIGE