Kvarkadabra gre v kino

Kvarkadabra gre v kino - Sašo Dolenc, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sašo Dolenc, ... [et al.]
DIMENZIJA
5,95 MB
IME DATOTEKE
Kvarkadabra gre v kino.pdf
ISBN
5030824645530

OPIS

Darwinova nevarna ideja in druge zgodbe o vesoljih, ljudeh in molekulah (2006) Kvarkadabra gre v kino (2007) Kratke zgodbe o skoraj vsem: o zvezdah, genih in atomih (2008) Nove kratke zgodbe o skoraj vsem (2010) Kaj je znanost? (2011) Kako ustvariti genija in druge kratke zgodbice o skoraj vsem (2012) Več: KVARKADABRA GRE V KINO (eseji o znanosti na filmu in v življenju) založba krtina 2006, mehka vezava, kot nova, 365 strani Več: Kvarkadabra gre v kino Eseji o znanosti na filmu in v življenju Krtina, 2006, mehka vezava, 366 strani Knjiga v odličnem stanju Prevzem v Ljubljani ali po pošti »Pred tremi leti smo pri društvu izdali knjigo Kvarkadabra gre v kino, v kateri smo komentirali, kako je znanost predstavljena v različnih filmih. Tokratni naslov lahko razumemo na dva načina: da je naše društvo Kvarkadabra vstopilo v kuhinjo in da se v kuhinji dogajajo čarobne reči.« Kvarkadabra gre v kino by Kvarkadabra.

Najbolj me veseli, da so nad knjigami in sestavki navdušeni tako univerzitetni ... Kvarkadabra gre v kino. 8,00 € Dodaj v košarico Kratke zgodbe o skoraj vsem : 4.

POVEZANE KNJIGE