Okrog edinega sveta

Okrog edinega sveta - Matevž Lenarčič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matevž Lenarčič
DIMENZIJA
7,79 MB
IME DATOTEKE
Okrog edinega sveta.pdf
ISBN
4061360014609

OPIS

Izšla je obsežna fotomonografija biologa, alpinista, priložnostnega pisatelja in popotnika Matevža Lenarčiča z naslovom Okrog edinega sveta. Lenarčič se zadnjih 15 let profesionalno ukvarja s fotografijo, pripravil je že 26 samostojnih razstav, aerofotografija pa je žanr, ki združuje njegovo ljubezen do narave in letenja. Knjiga vrhunskih fotografij in spremnih komentarjev lepo dopolnjuje enako naslovljen potopis, v katerem avtor skozi prispodobe nakaže miselni svet, v katerem je navajen živeti in ga spremlja na njegovih poteh odkrivanja obzorij in pokrajin po svetu. Lenarčičeva fotomonografija je razdeljena na pet obsežnih sklopov: Dežela velikih rek (Rusija), Dežela vetrov (Kazahstan, Mongolija), Nova zemlja (Severna Amerika), Dežele ledu (Nunavut, Grenlandija, Islandija) in Dežela narodov (Evropa).

Didakta, Radovljica, 1999 ... Zgornja fotografija Zemlje nazorno pokaže, kako nepomembna je pravzaprav vsaka naša težava, če jo primerjamo z brezmejnostjo vesolja. Na današnji dan pred 31 leti, 14.

No, pomagali smo mu z vsaj približno pravim podatkom o knjigah - torej, približno dvanajst in to vsaj tri o poti okoli sveta z letalom - dve z naslovom Okrog edinega sveta in ... To je le ena izmed misli, ki jih je Matevž Lenarčič zapisal v svoji fotomonografiji Okrog edinega sveta in s to mislijo je goste nagovorila Eva Longyka Marušič. Poleg te fotomonografije jih je izdal še osem, najnovejši sta Slovenija izpod neba in Alpe - kot jih vidijo ptice. Okrog sveta do srca.

POVEZANE KNJIGE