Angleški pacient

Angleški pacient - Michael Ondaatje | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Ondaatje
DIMENZIJA
10,20 MB
IME DATOTEKE
Angleški pacient.pdf
ISBN
7673799654333

OPIS

Če želite zakupiti članek, je cena 3,7 EUR. Angleški pacient je ameriški epski romantični vojni dramski film iz leta 1996, ki ga je režiral in zanj napisal scenarij Anthony Minghella in temelji na istoimenskem ormanu Michaela Ondaatjea iz leta 1992. Film je produciral Saul Zaentz, v glavnih vlogah pa nastopajo Ralph Fiennes, Juliette Binoche, Willem Dafoe, Kristin Scott Thomas, Naveen Andrews, Colin Firth, Julian Wadham in Jürgen ... Med 2.

svetovno vojno medicinska sestra skrbi za hudo opečenega moškega. Počasi sestavlja njegovo zgodbo o ljubezni, spletkah in pustolovščinah. V romanu Michaela Ondaatja je Angleški pacient iz naslova do nerazpoznavnosti ožgani mož, edini preživeli potnik iz letalske nesreče, v kateri je, v zadnjih izdihljajih 2.

POVEZANE KNJIGE